Atenție, călători, cititori, oameni buni și iubitori!

Trenul SuperBlog 2021 pleacă la 1 octombrie pe traseul de toamnă. Haideți să facem pași mici spre articole de calitate în cea mai longevivă competiție de blogging din România!

Mi-e ciudat să scriu acest 2021, când eu simt că am rămas blocată fizic în 2019 și emoțional în 2012, anul în care viața mea parcă a început să alunece pe o pantă și să se izbească de toate pietrele întâlnite în cale. Nu numai că suntem în anul 2021, dar mai e și septembrie, luna aia care era cândva caldă ca pâinea scoasă din cuptor și poleită mai nou cu ploi interminabile, mâini reci și gânduri albastre. Există și o parte bună, întotdeauna trebuie să existe una, dacă nu o creăm împreună și tot nu lăsam lucrurile să se termine rău. Ei bine, partea buna, cea mai bună, e că toamna începe SuperBlog, cea mai longevivă competiție de blogging din România.

Am aflat de Superblog în 2017 și de atunci am tot avut încercări de a duce la bun final competiția, toate ratate în cel mai tipic mie stil cu putință. Parcursul meu la SuperBlog sau, mai bine zis, opririle bruște cu frâna până în podea, de scârțâie roțile, din a mai scrie reflectă ceea ce s-a întâmplat în viața mea în decursul anilor: eșecuri, pierderi ale unor persoane dragi, anxietate, tristețe, frustrare, asistarea neputincioasă la lupte pierdute.

Toate au trecut, dorința de a fi constantă a rămas.

Pentru prima oară după mult timp, apele sunt mai limpede, eu sunt mai bine, e liniște (atât cât se poate, s-a deschis un local în apropiere și simt cum vibrațiile unui bass buclucaș mă zgâlțâie ca un aparat de masaj stricat), îl am pe Darcy, cel mai iubitor pisoiaș din lume, ca antidot împotriva melancoliei de toamnă (da, sunt cu gândul la domnul Darcy cel fictiv, nu mă judecați prea aspru) și nu-mi propun nimic altceva decât să fiu un pic mai fericită scriind decât sunt în restul timpului.

Stimați călători virtuali,

Urmează prima stație SuperBlog 2021, cu peron pe partea creativității. Să urmăm împreună calea pavată cu probe îndrăznețe până acolo unde inspirația ne duce!

2 gânduri despre „Pași mici în SuperBlog2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s