• Michel Houellebecq cred că scrie așa cum și trăiește, iar asta o fi cauza pentru care e considerat cel mai cel scriitor francez în viață. Serotonină, ultimul lui roman publicat, pe care toată lumea îl laudă (naiba știe de ce), m-a dezamăgit crunt, dar, cum-necum, îi consider poezia, așa urbanizată și deloc neantizată, infinit mai digerabilă decât ceea ce am găsit în cel pe care îl consider cel mai depresiv roman neinspirat citit vreodată. Mai jos, o poezie din volumul de poezii Neîmpăcat. Antologie personală 1991-2013:IMG_20191121_161948-02
  • Oare există vreo fată care să nu fie atrasă de băieții care își prind părul în creștetul capului, sub forma unei codițe de iepuraș? Dacă are lumină blândă în ochi, un zâmbet larg, riduri de expresie și ceva umor la purtător, un băiat cu aceste caracteristici ar trebui să aibă și o etichetă de avertizare: ”magnet de admirații indisciplinate”.

marvin-meyer-qKeRC72xVHs-unsplash

  • Cred că am o obsesie muzicală. Ador vocea asta metalizată de om răgușit care dă shot după shot de ceai și pastile de vitamina C și refuză să nu fumeze un pachet de țigări pe zi. E pe repeat de câteva zile și singurul ei defect e că se termină, aș putea să o ascult la nesfârșit.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s