Este trecut de 5 dimineața în ultima zi a anului 2018 și mă resimt după ce am fost supusă celui mai nebun vârtej de emoții și stări.

Am râs în timp ce am plâns, m-am îngrijorat în timp ce am admirat fâlfâirile talentului în stare pură, am ascultat cu inima deschisă și în mine e acum o mare sărbătoare. Resimt voluptatea simțirii și a ieșirii din adormirea omului pe care nu-l mai impresionează nimic.

În ultimele două ore, m-am uitat la unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile și mi-am amintit cum este acel moment divin când artele te hipnotizează și se imprimă în tine iremediabil și curajos.

Culmea, acest unul dintre cele mai bune filme despre care vorbesc a fost făcut în 2018, dovadă că nu chiar toate lucrurile care pot grăi unui suflet au fost deja create. De fapt, nu. E bulversant să fii bulversat. Rectific: filmul este din 2018, este senzațional, minunat, flamboaiant, magnetic, dar în ceea ce privește subiectul filmului, nu cred că există om care să fie cât de cât conectat la lume și să nu-l cunoască măcar dintr-un acord sau niște versuri – muzica trupei Queen și viața legendarului Freddie Mercury. Filmul se numește Bohemian Rhapsody, după unul dintre albumele Queen, și merită toate premiile din lume pentru interpretarea pe care Rami Malek o are în rolul lui Freddie Mercury.

bohemian rhapsody
Sursă foto: http://www.imdb.com

Bohemian Rhapsody este unul dintre acele filme care trebuie simțite și niciodată povestite pentru că, uneori, cuvintele devin inutile fără muzică.

4 gânduri despre „Majestatea Sa – Queen

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s