Se spune că în viață un om trebuie să planteze un copac, să facă un copil și să construiască o casă. Aceștia ar fi cei trei piloni pentru o viață fericită și împlinită. Copacul ar reprezenta grija și respectul pentru natură, implicit pentru comunitate și ceilalți oameni, copilul – viitorul, dar și continuarea moștenirii lăsate de străbuni, iar casa simbolizează prezentul, siguranța și protecția tuturor celor dragi. În viziunea mea, copacul (vorba vine, cu cât mai mulți, cu atât mai bine) musai trebuie plantat în curtea propriei case, să bucure copilăria tuturor copiilor ce vor întregi familia în timp.

Orișicum, aceste prime trei dăți esențiale în viață sunt, de regulă, imortalizate, de când mijloacele tehnice o permit, în fotografii sau în filmulețe. Sunt amintiri păstrate cu drag, povestite și repovestite, ca într-un lanț, copiilor, nepoților și strănepoților. Oare există persoană care să nu se fi rușinat în situația când părinții, mândri nevoie mare chiar și după 10-20 de ani, prezintă invitaților poze cu tine de abia născut, bebeluș în pielea goală cu fața roșie și schimonosită de plâns?

Ei, dar nu toate primele dăți trebuie să fie imortalizate atât de puțin fericit pentru cel puțin o persoană. Eu, de exemplu, dacă mi-aș construi o casă acum, aș face o comandă online pe vindem-ieftin.ro, apoi aș filma un mega haul cu materialele de construcții cumpărate. L-aș încărca pe site-ul lor, la categoria recenzii video, să fiu premiată cu 100 lei (bani pe care i-aș pune deoparte la înmulțit pentru o căsuță în copac) și să vadă alți oameni interesați ce am primit și cât mă mulțumește sau nemulțumește. Filmul ăsta, alături de multe altele, eventual unul în care manevrez un excavator la săparea fundației, le-aș păstra într-un colțișor din memoria laptopului ca să vadă viitorii mei copii ce mamă cool pot să aibă.

 

De ce vindem-ieftin.ro? Ce este vindem-ieftin.ro?

Știi prietenul ăla care iese în fiecare seară în oraș, știe cele mai mișto locuri, e la curent cu tot ce mișcă și îi ceri mereu părerea înainte de a merge într-un local nou? Ei, așa sunt și oamenii de la vindem-ieftin.ro în ceea ce privește materialele de construcții.

banner-producatori-si-sigla-cu-macarale

Practic, vindem-ieftin.ro este o casă de comenzi ai cărei angajați cunosc foarte bine piața, de la producători de țigle metalice la furnizori de  tamplarie PVC ADF și așa mai departe. Tu le spui ce materiale de construcție îți trebuie, iar ei au grijă să găsească cele mai calitative produse la cel mai bun preț. Cu cât cantitatea e mare, cu atât prețul negociat va fi mai mic.

De ce un mega haul cu materiale de construcții?

”Haul” e un cuvânt ce a intrat în vocabularul utilizatorilor de internet odată ce au apărut creatorii de conținut care se filmează în timp ce deschid un pachet primit pentru a împărtăși opinia lor despre produsele respective publicului larg. Practic, un haul este o recenzie video. Așa afli ce e nou pe piață, cum arată produsele respective, ce ar trebui să facă și ce fac, de fapt.

Vindem-ieftin.ro au lansat o provocare foarte mișto pentru clienții lor. Cine își exprimă părerea despre experiența avută cu vindem-ieftin.ro, primește 100 de lei. Tot ce trebuie să faci e să filmezi fie momentul livrării comenzii cu materiale de construcții, fie scene de pe șantier sau chiar proiectul terminat și să încarci filmulețul pe site-ul vindem-ieftin.ro. Pe lângă cei 100 lei, bănuți care pot fi cash sau sub formă de credit pentru o viitoare comandă, o să ai satisfacția că ai reușit să ajuți alți oameni cu recomandarea ta.

În plus, filmulețul va deveni o amintire de preț pentru că-ți va readuce în fața ochilor ce ai reușit să faci prin forțele proprii și ce ai construit cu propriile mâini. Peste ani, pe lângă fotografiile cu bebeluși plângăcioși, musafirilor le va fi prezentat și un filmuleț cu mami sau cu tati pe șantierul unde se ridică viitoarea acasă cu cele mai de calitate materiale sau cu ei doi și doi nepoți de mână, supervizând lucrările de la construirea unei camere colorate pentru joc și joacă.

Pentru SuperBlog2018

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s